Korektor Hallu Motion vpliva na zmanjšanje haluks valgusa, saj izkorišča delovanje:

AKTIVNEGA SISTEMA KOREKCIJE

Olajša stabilizacijo stopala med gibanjem in pravilni položaj haluks valgusa. Pomaga minimalizirati napetost in občutek neugodja. Pripomore zmanjšati vnetja ter pospešuje celjenje odrgnin in žuljev. Obenem prispeva k pravilnemu delovanju metatarzalno-falangealnega sklepa.

Kako prejeti korektor Hallu Motion po posebnih pogojih?

Ta stran se ne prikaže vsem ljudem, temveč le računalniško izbranim naključnim uporabnikom spleta, ki bodo imeli možnost izkoristiti enkratno promocijo za pridružitev klubu ugodnosti. Torej, če berete to, imate srečo, saj ste bili izžrebani! To pa so posebni pogoji, ki jih imate možnost izkoristiti

Vsaka oseba, ki obišče to stran in se pridruži klubu ugodnosti, prejme korektor Hallu Motion brez kakršnih koli dodatnih stroškov.

Z ENKRATNIM popustom 34% pridružitev klubu ugodnosti znaša 59 € 39 €.

Kasneje se bo ta cena zvišala.

Ste še vedno v dvomih? Niste prepričani, ali je ta ponudba za Vas? Povem Vam tako – meni ni žal. Celo če na delovanje korektorja Hallu Motion vpliva to, kakšne genetske predispozicije imamo, je pomoč pri korekciji haluks valgusa neverjetna.

Če je gumb „Prevzemite zdaj” spodaj aktiven, se še vedno lahko pridružite klubu ugodnosti.

Izpolnite obrazec pridružitve klubu ugodnosti na naslednji strani, korektor Hallu Motion pa bo v Vaše roke prispel v roku nekaj dni. Potem ocenjate Vi.

Hallu Motion
za sodelovanje v klubu ugodnosti

P.S. Če želite bistveno zmanjšati haluks valgus in poskrbeti za zdravje stopal na najcenejši možni način, zadostuje, da se pridružite klubu ugodnosti. Na ta način prejmete korektor Hallu Motion brez kakršnih koli dodatnih stroškov, prihranite 20 € in prejmete brezplačno poštnino. In ne pozabite – promocija se lahko v vsakem trenutku konča.

Pravno obvestilo

*V odvisnosti od individualnih predispozicij je učinek lahko drugačen od predstavljenega v besedilu.

**Rezultati pokazani na tej strani – to niso povprečni rezultati, doseženi po uporabi korektorja Hallu Motion. Ta spletna stran prikazuje nekatere posebne primere ljudi, ki so predstavili izjemno situacijo korekcije valgusne deformacije, na katero so lahko vplivali dodatni dejavniki. Hallu Motion ni farmacevtski izdelek in se ne izdaja na recept.